vamos a patagonia!!

Tänkte bara berätta om något jag ska göra om ca 2 veckor, jag ska nämligen till PATAGONIEN! tack vare mina föräldrar fick jag möjligheten, det är nämligen så att in organisation här (COINED) organiserar denna resa och det kostar, men som mamma och pappa säger så är det värt det! :)

där ska vi resa runt i 2 veckor så åker 26:e nov och kommer hem 9:de dec :)(det här är ett ex på nåt vi ska göra= åka till puerto madryn och få se valar!)

Puss & kram från maria!

Kommentarer
Postat av: Pappa

I like it!!!! :-) Njut nu - du kommer att få berätta om allt spännande sedan för oss som inte fick tillfälle att vara med!!!! :-)

2010-11-14 @ 22:33:12
Postat av: Farmor Ulla

Min kära Maria !

Följer med via dina blogg hur livet gestaltar sig för digså långt, långt borta från oss. Och mycket har verkligen hänt nu på sistone som du skriver så fint om. Inte så lätt att första gången möta sorgen efter en kär anförvants bortgång men du tycks ha klarat det fint och ställt upp för din familj. Det låter så fint när du berättar om mamma, mormor, morfar osv. Du har förmågan att visa omtänksamhet och medkänsla och säkert har din familj uppskattat din närvaro!Det är en tuff tillvaroför en utbytesstudent att ensam i främmande land möta olika kulturer, seder och bruk, men i slutändan, vilken livserfarenhet du skaffat dig vid så unga år! Och massvis av vänner för livet ! Från olika länder! Tycker du gör det jättebra Maria!Kan hälsa från Effie som just nu är här. Hon är så söt efter sin "SPA"-behandling.När matte eller husse kommer hit har dom alltid något ärende till vår serveringsgång. Där finns nämligen kycklingen du gav mig i julklapp en gång, fylld med godis! Dom är nästan lika godissugna som sin hund.Vad spännande med din resa till Patagonien.

Farfar hälsar. Kramar från

farmor Ulla.

2010-11-17 @ 14:47:18
Postat av: Maria

Tack farmor! det värmer när du säger så :)

och ja jag kan tänka mig att alla drar sig till godis-kycklingen , precis som jag oftast också gör :Dhälsa farfar! puss och kram från Maria

2010-11-22 @ 23:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0