ÄNTLIGEN!

Haha det va på tiden va? Här har ni min underbart fina skoluniform :) första gången jag använde kjolen idag faktiskt och jag gillar det mest! Man kan välja på det eller gråa mjukisbyxor men dom jag har här tycker jag inte om så mycket (köpte dfom här..) och inget kan ju jämföras med inter sports mjukisar!! :P

ne men här är "jag idag" - i alla fall ;)puuuss!

BOCA

Hej folket! Lovade sofia att jag skulle berätta en lite festlig grej här så gör väl det! haha. Det är nämligen såhär att jag ständigt blir påminnd om Sverige här i Argentina. För er låter det nog konstigt och jag va inte heller speciellt van i början kan jag ju säga, haha. Men en av de största fotbollslagen här har nämligen Sveriges färger som flagga! Boca heter laget och i alla fall i min stad (antar i resten av Argentina med..) så gäller det är att antingen hejja på River eller Boca, så jag är självfallet ett Boca-fan!! :)

Roliga historien (kan vara myt hehe) bakom färgerna är så att dom inte visste vilka färger de skulle välja att ha på flaggan så de som skulle välja stod i hamnen i Buenos Aires och sa att nästa båt som kommer in (någon slags båttävling antar jag) ska vi ta samma färger som! Hejsan hoppsan så kom det en svensk båt! haha :) har hört den historien x antal gånger och blir lika glad när det hänger ett såntdär doftträd (som bilar har) med Sveriges flagga på i taxibilarna, bjöd tom på 50 öre en gång till taxichaffisen! haha :)

 

Här har vi den!

 

tack för mig , puss / Maria


bilden får tala för sig självt

funderar starkt på om det är något fel på djuren när katten ligger såhär och sover i min säng i typ 30 min. och hon heter peluza, den andra är vit och heter colita :)


2010-10-08

För tillfället händer de inte så mycket nytt om man säger så. Jag har fått in mina vanor med gymmet och går alltså dit som vanligt 3 dagar i veckan och igår fick jag en kommentar från min"tränare" att jag ser smalare ut!! :)

något nytt är dock att jag börjat hänga mer med Katy (kathrin, tysk) och är i hennes hus mesta av tiden för de händer ju som sagt inte mycket i mitt liv här men familjens... de är nämligen så att pappan till min mamma (alltså morfarn) håller på att dö och kommer antagligen göra inom en kort framtid .. detta är då jättejobbigt för min "mamma" och hon är hela dagarna på sjukhuset med pappan eller så är hon och jobbar och så bor min "mormor" här med så hon inte ska va själv.. men hon också är på sjukhuset hela tiden så dom åker efter lunch och kommer hem 11 på kvällarna nu för tiden och så äter vi vid halv 12.. men så blir det ju om det händer sånna här saker, har ju pappan med men han jobbar hela dagarna och åker med till sjukhuset på kvällarna.

Men som sagt så blir det, men det är ett väldigt tomt hus på dagarna nu för tiden så jag skippar helt enkelt att va här om jag får välja. jag kommer med väldigt bra överrens med katys familj här i argentina och vi har väldigt kul så de skadar inte att va där ! :)


något som hönder här nu dock är att vi va lediga i måndags och kommer va lediga på måndag (vet dock inte varför, bara att förra lördagen så va det sån med min stad san fco) = långhelger = massa fest, haha. förra helgen festa jag fre,lör,sön men tror inte jag gör om det den här helgen haha :)

hoppas ni har det bra och så lovar jag att jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt haha.
puss och kram från maria ♥

RSS 2.0