mycket kul på g men ändå trist!

Ja ni ser på överskriften att det är lite blandade känslor nu ..! det är nämligen såhär att ikväll av sista gången våran lilla "utbytesfamilj" va samlade alla tillsammans .. det är nämligen såhär att vi består av
- mig
- alex , australienare
- caro, tysk
- jannik, tysk
- christoffer, norsk

jag tror det är vi som fortfarande har sjukt kul tillsammans och litar på varann till 1000, som en familj! men nu kommer vi lämna varann .. alex åker och ska resa med sin familj i en månad nu och så ska han hem i januari (bodde i norra argentina hela våren/vintern och sen kom han hit till san fco) och medans han är borta åker caro och jannik hem (dom är bara här för 5 månader..) så sen är det bara jag och christoffer kvar.. alex kommer hem de sista 3 veckorna mer eller mindre men känner att det kommer bli tomt utan alla samlade :( och många tårar när de lämnar!

men
vi har ju fortfarande resan kvar! sen kommer jag hem 9de dec och den 10de slutar vi skolan för sommarlov!!!! så nu har jag ett fjuttigt engelskaprov imorn (deras engelska ligger på en betydligt lägre nivå än vad vår gör i sverige..) och sen slutar jag imorn , åker till Córdoba kl 09.50 fredag"morgon" och sen väntar en underbaaaaaaaar resa och en efterlängtad reunion (förlåt .. svenskan har börjat svacka lite , kan någon hjälpa mig med en översättning i kommentarsfältet för de som inte kan engelska?) med määäriiit!! :D (den andra svenskan jag åkte hit med) och jag ser verkligen fram emot att få se lite av det vackraste i argentina och måååånga kompisar här är avundsjuka kan jag ju säga ;)

men ni får ha det så bra i sverige om jag inte skriver mer innan resan så får ni bilder sen efter!!

PUSS från maria ♥

Kommentarer
Postat av: Hannah Johansson

Hej!

Jag ska åka som utbytesstudent till Argentina nästa år, och fick ett brev som du skrivit idag. Det var jättebra att du pratade så positivt om Argentina, för lite nervös är man ju :)

Går det lätt med språket? Pratar du flytande spanska nu? Hur länge har du varit där och när ska du hem? Det vore jättesnällt om du kunde svara på dessa frågor i ett inlägg eller ngt :D

Reunion betyder väl ungefär återförening eller något liknande :)

Hoppas allt fortsätter vara lika bra!

2010-12-02 @ 17:56:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0